Monday, May 5, 2014

Tost hamur işleri , börekler ve Danimarkalı

Tost hamur işleri , börekler ve Danimarkalı

Rafine beyaz un ile yapılan bu hamur işleri , ama ekledi çok şeker var sadece. Kan şekerinde hızlı bir artışa neden olduğu için şeker ,sabah sizi yakıtkötü bir yoldur. Yani er aç olması ve yüksek kan şekeri , obezite ve diyabet şansınızı artırmak anlamına gelir . Tüm bu sağlık riskleri size hamur işleri ertelemek için yeterli değilse , bunlar sağlık için zararlı olabilirbaşka yolu yoktur . Birçok bilim adamları şeker ve kanser bağlantılı olduğuna inanıyor .

Microwavable kahvaltı sandviç

Sağlıklı seçenekler var , ama birçok koruyucu ve sodyum ile doludur . Bu durumda iyi bir fikir dövülmüş yumurta mikrodalga tarafından kendi yapmak ve bir bütün tahıl İngiliz muffin tost olduğunu.

Işık Yogurts

Onlar sadece yüz kalori var ve kırmızı kadife Cheesecake gibi tatlar gelir , ancak genellikle yapay tatlandırıcılar ve kimyasal madde ile doldurulur olabilir . Yerine az yağlı yoğurt için gidin.

Muffins

Onlar en kalori kahvaltı gıdalarınlistesinin başında . Sebebi nedir ? Bunlar son derece yoğun ve ne onlar ile doludur genellikle gerek - beyaz ne un , yağ veya tereyağı ve şeker bir şey değildir . Eğer başka bir seçenek varsa , ekstra büyük yumurtaaynı boyutta olan , hizmet veren 2 gram sopa .

SHARE THIS